ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΤΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΤΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

October 4, 2022 Off By scholarjapa

Τα κουτιά ζαρντινιέρης είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος καλλιέργειας φυτών. Μπορείτε να δείξετε τη δημιουργικότητά σας προσθέτοντας διαφορετικούς τύπους εκπληκτικών ζαρντινιέρων στον κήπο σας. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας, όπως στον κήπο σας, στην αυλή σας, στο μπαλκόνι ή στο αίθριο σας.

Οποιοδήποτε δοχείο θα λειτουργήσει ως κουτί ζαρντινιέρας εάν προσθέσετε χώμα σε αυτό. Το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα κουτιά ζαρντινιέρης για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας εξαρτάται από εσάς. Όταν επιλέγετε ένα κουτί ζαρντινιέρας, προσπαθήστε να επιλέξετε το καλύτερο υλικό για τα φυτά σας.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τις ζαρντινιέρες για τα αγαπημένα σας λαχανικά και φυτά. Οι ζαρντινιέρες σας πρέπει να έχουν οπές αποστράγγισης για την εξάτμιση της περίσσειας νερού και τη σωστή κυκλοφορία του αέρα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, γεμίστε το κουτί της ζαρντινιέρας σας με ένα μείγμα γλαστρών υψηλής ποιότηταςέτσι θα έχετε εξαιρετική ανάπτυξη των φυτών σας και τα φυτά σας μπορούν να λάβουν όλα τα κύρια θρεπτικά συστατικά.

Εδώ θα σας πούμε τις καλύτερες ζαρντινιέρες λαχανικών προς πώληση. Μπορείτε να τα αγοράσετε και να βελτιώσετε την κομψότητα της περιοχής καλλιέργειας σας. Κάθε κουτί ζαρντινιέρης που περιλαμβάνεται στο άρθρο είναι εξαιρετικό και εξαιρετικό. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε κουτιά ζαρντινιέρας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τον τύπο της ζαρντινιέρας.

1- ΣΕΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ 4 ΥΨΗΜΕΝΩΝ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΥΨΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα του περιορισμένου χώρου, τότε αυτή είναι η καλύτερη ζαρντινιέρα για εσάς. Υπάρχουν τέσσερις ζαρντινιέρες διαθέσιμες για την καλλιέργεια διαφορετικών λαχανικών. Όλα τα οφέλη ενός υπερυψωμένου κρεβατιού μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη ζαρντινιέρα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο αίθριο, στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Αυτή η ελαφριά ζαρντινιέρα είναι κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE). Αυτό το κουτί ζαρντινιέρας είναι πολύ ισχυρό και έχει ιδιότητες ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να αντέξει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 • Αυτή η ζαρντινιέρα έχει σχεδιαστεί με αυτοποτιζόμενο δίσκο και έχει τρύπες για αποστράγγιση.
 • Μπορείτε να το συναρμολογήσετε εύκολα χωρίς εργαλεία αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Το μήκος και το πλάτος του είναι περίπου 16″ αλλά το ύψος του είναι 17,5 ίντσες. Το ύψος των ποδιών είναι 7″. Διατίθεται σε καφέ και μαύρο χρώμα.

2- MISSION STYLE CEDAR EVELATED PLANTER BOX

Αυτή η ζαρντινιέρα έχει άνετο ύψος ειδικά για τους ηλικιωμένους που έχουν σωματικά προβλήματα. Αυτή η ζαρντινιέρα θα γίνει ο κήπος σας για την κουζίνα σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στην μπροστινή αυλή του σπιτιού σας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Αυτή η ζαρντινιέρα είναι κατασκευασμένη από δυτικό κόκκινο ξύλο που είναι ανθεκτικό, οικονομικό και πανέμορφο.
 • Αυτό είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο που είναι χτισμένο με ενωμένες γωνίες και όχι με κόλλα ή συνδετήρες. Έχει λείες άκρες και εισαγόμενη υφασμάτινη επένδυση.
 • Το μήκος του είναι 46 ½”, το πλάτος είναι 24″ και το ύψος είναι 32″.
 • Το βάθος φύτευσης είναι περίπου 9- ½” και μπορεί να χωρέσει 160 λίτρα μείγματος γλάστρας.

3- GROWNEER 3 PACKS 17×7,2×6,7 ΙΝΤΣΕΣ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΑΡΑΘΥΡΙΟ

Αυτές οι 3 ζαρντινιέρες παραθύρων είναι μοναδικές και διατίθενται σε ασυνήθιστο μαύρο χρώμα. Διαθέτει υπερυψωμένα πόδια γλάστρας που έχουν 6 οπές αποστράγγισης για ροή αέρα και αποστράγγιση νερού.

Αυτή η ζαρντινιέρα είναι η καλύτερη για φύτευση εσωτερικού χώρου, μπορείτε να καλλιεργήσετε λουλούδια, λαχανικά και βότανα σε αυτήν. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε περβάζι, αίθριο κήπο, βεράντα ή άλλες υπαίθριες και εσωτερικές περιστάσεις.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το premium πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτών των ζαρντινιέρων είναι ανθεκτικό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αρκετές εποχές.
 • Υπάρχουν 15 ετικέτες φυτών με αυτές τις ζαρντινιέρες παραθύρων.
 • Το μέγεθος αυτών των ζαρντινιέρων είναι τέλειο για τα παράθυρα. Το μήκος του είναι 17 ίντσες, το πλάτος είναι 7,2 ίντσες και το ύψος είναι 6,7 ίντσες. Το μήκος του δίσκου είναι 15,7 ίντσες και το πλάτος του είναι 5,9 ίντσες.

4- FURINNO TIOMAN HARDWOOD FLOWER BOX ΣΕ TEAK OIL, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2, 2-FG16450

Η σειρά εξωτερικού χώρου Furinno Tioman διαθέτει μεγάλη ποικιλία από πολυθρόνες, παγκάκια, τραπεζάκια σαλονιού, υποπόδια και κουτιά λουλουδιών. Τώρα μιλάμε για κουτιά λουλουδιών τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτής της ζαρντινιέρας είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο. Το αίθριο, ο κήπος ή η αυλή σας θα διακοσμηθούν μετά την προσθήκη αυτής της ζαρντινιέρας.
 • Αυτή η μοντέρνα ζαρντινιέρα είναι κατασκευασμένη από μαλαισιανό σκούρο κόκκινο ξύλο Meranti και επεξεργάζεται με λάδι τικ.

5- ΥΨΩΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΚΕΔΡΟΥ, 4′ × 4′

Κάντε τη ζωή σας εύκολη αποφεύγοντας να γονατίζετε και να λυγίζετε. Το ελκυστικό ξύλο κέδρου και το τέλειο ύψος κάνουν αυτή τη ζαρντινιέρα απίστευτη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το βάθος της ζαρντινιέρας είναι 9 ¼ ίντσες, ώστε να μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε ντομάτες και ριζικές καλλιέργειες όπως καρότα.
 • Είναι κατασκευασμένο από κέδρο ανθεκτικό στη σήψη με αλουμίνιο.
 • Γωνίες οροφής και αλουμινίου. Το μήκος του είναι 48 ίντσες τετράγωνο με ύψος 29 ίντσες.
 • Μπορεί να χωρέσει περίπου 13 κυβικά πόδια μείγματος γλάστρας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κανένα κουτί ζαρντινιέρης δεν μπορεί να χωρέσει κανονικό χώμα κήπου.
 • Μπορείτε να το συναρμολογήσετε εύκολα με τη βοήθεια των συνιστώμενων εργαλείων

6- NUVUE PRODUCTS 26020, 36″ L × 15″ W × 32″ H, POLYMER WITH WOODGRAIN TEXTURE

Η όμορφη λευκή ζαρντινιέρα έχει μοναδικό και κομψό στυλ που μπορείτε να τη συναρμολογήσετε εύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσετε εργαλεία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το βάθος αυτής της ζαρντινιέρας είναι 11 ίντσες, το οποίο είναι καλύτερο για την καλλιέργεια βοτάνων και λουλουδιών.
 • Το καλύτερο πράγμα για αυτή τη ζαρντινιέρα είναι ότι είναι κατασκευή από πολυμερές χωρίς συντήρηση. Αυτός ο οικονομικός σχεδιασμός βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου και είναι καλύτερος για λιγότερη κάμψη και γονατιστή κατά τη διάρκεια εργασιών κηπουρικής.
 • Αυτό είναι το καλύτερο μέγεθος για το αίθριο, το μπαλκόνι, το κατάστρωμα και ακόμη και μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο σας.

7- 39,5 ΙΝΤΣΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ ΦΥΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΗΠΟΥ

Μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε λουλούδια, λαχανικά, βότανα και άλλα φυτά σε αυτήν την όμορφη ορθογώνια υπερυψωμένη ζαρντινιέρα κήπου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το ύψος αυτού του όμορφου υπερυψωμένου κρεβατιού είναι 28 ίντσες.
 • Αυτός ο τύπος ζαρντινιέρας είναι κατασκευασμένος από στιβαρό, ελαφρύ και επικαλυμμένο με πούδρα σκούρο καφέ χάλυβα.
 • Το μήκος του είναι 39,5 ίντσες, το πλάτος είναι 17,5 ίντσες και το βάθος είναι 28,3 ίντσες.
 • Μπορείτε να το συναρμολογήσετε εύκολα με τη βοήθεια βασικών εργαλείων.

8- ΣΕΤ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΚΑΡΦΕΛΩΝ ΥΨΗΜΕΝΟΥ ΚΕΔΡΟΥ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ SPACE-MAKER, 2′ × 8′

Αυτή η ζαρντινιέρα ταιριάζει εύκολα στο αίθριο ή στο κατάστρωμα. Διαθέτει ισχυρή και μοναδική πέργκολα που βοηθά στην υποστήριξη των αναρριχόμενων φυτών. Τα περισσότερα από τα φυτά χρειάζονται υποστήριξη για να αναπτυχθούν, πρέπει να τα εκπαιδεύσετε.

Αυτή η ζαρντινιέρα είναι η καλύτερη επιλογή για την παροχή φυτών υποστήριξης όπως φασόλια, κολοκυθάκια, ανθισμένα αμπέλια, αγγούρι, ντομάτες και μπιζέλια κ.λπ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Μπορείτε να το συναρμολογήσετε πολύ εύκολα με τα βοηθητικά εργαλεία.
 • Αυτή η ζαρντινιέρα παρέχει βαθύ χώρο για την καλλιέργεια καρότων και ντομάτας.
 • Το καφασωτό είναι πολύ σημαντικό για πολλά φυτά. Με τη βοήθεια της πέργκολας, μπορείτε να αποφύγετε την εξάπλωση των φυτών στο έδαφος και να τα αποτρέψετε από ζιζάνια και παράσιτα.
 • Το μήκος του φυτού είναι 96 ίντσες, το πλάτος είναι 24 ίντσες και το ύψος είναι 29 ίντσες.
 • Μπορεί να χωρέσει περίπου 13 κυβικά πόδια μείγματος γλάστρας. Τα κουτιά ζαρντινιέρης δεν μπορούν να χωρέσουν κανονικό χώμα κήπου.
 • Το μήκος της πέργκολας είναι 94 ίντσες και το ύψος είναι 40 ίντσες με δύο πάνελ των 47 ιντσών το πλαίσιο. Η πέργκολα είναι κατασκευασμένη με χαλύβδινο σύρμα 4 mm με επίστρωση πούδρας ½”.

9- MARTHA STEWART GARDEN, FAUX BOIS RAISED PLANTER BOX, ΓΚΡΙ

Η γκρίζα δομή αυτής της μοναδικής ζαρντινιέρας θα προσθέσει ομορφιά στο μέρος που την τοποθετείτε. Διαθέτει πολύ μεγάλες οπές αποστράγγισης για σωστή αποστράγγιση και κυκλοφορία αέρα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Αυτή η ζαρντινιέρα είναι κατασκευασμένη από ελαφριά ρητίνη επενδεδυμένη με φύλλα υαλοβάμβακα, ώστε να μπορεί να προσθέσει ανθεκτικότητα.
 • Το μήκος της ζαρντινιέρας είναι 29,5 ίντσες, το πλάτος είναι 15 ίντσες και το ύψος είναι 24,12 ίντσες. Το σχήμα του είναι ορθογώνιο και το βάρος του είναι 28 κιλά.
 • Μπορεί να χωρέσει εύκολα 39 λίτρα χώματος.

10- MOIS ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΚΗΠΟΥ ΖΥΤΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΥΤΙ BY HAVENSIDE HOME

Αυτή η ζαρντινιέρα είναι ιδανική για το μπαλκόνι ή το αίθριο της αυλής σας. Μπορεί εύκολα να χωρέσει σε αυτές τις περιοχές και είναι χρήσιμο για όσους δεν μπορούν να σκύψουν ενώ κάνουν κηπουρική. Όπως γνωρίζετε, η κηπουρική με υπερυψωμένο κρεβάτι γίνεται πολύ άνετη και βολική. Τα υπερυψωμένα κρεβάτια έχουν διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Αυτό το υπερυψωμένο γαλβανισμένο μεταλλικό υπερυψωμένο κρεβάτι είναι πολύ ανθεκτικό, απλό και λεπτό. Αυτό το ισχυρό υπερυψωμένο κρεβάτι έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Το μέγεθος αυτής της ζαρντινιέρας είναι 40 ίντσες πλάτος, 11 ίντσες βάθος και 32 ίντσες ύψος.
 • Το χρώμα του είναι πράσινο και μπορείτε να το συναρμολογήσετε εύκολα με τη βοήθεια βιδών και οδηγιών που δίνονται στο κουτί.
 • Θα βρείτε μια κλίση στο κάτω μέρος της ζαρντινιέρας που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο νερό να ρέει πιο γρήγορα από την κεντρική αποχέτευση.

11- 2′ × 8′ ΥΨΩΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΚΕΔΡΟΖΑΡΤΙΝΤΕΡ

Χωρίς να γονατίζετε ή να λυγίζετε, μπορείτε να καλλιεργήσετε λαχανικά και λουλούδια εύκολα με τη βοήθεια αυτού του υπερυψωμένου κρεβατιού. Μπορείτε να το προσαρμόσετε στην προηγούμενη ερώτηση ή κατάστρωμα το ύψος αυτού του φυτού είναι 29 ίντσες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Είναι κατασκευασμένο από φυσικά ανθεκτικό στη σήψη κέδρο με γωνίες αλουμινίου.
 • Εάν στήσετε περισσότερα από ένα ορθογώνια κρεβάτια γύρω από την άκρη της βεράντας σας, τότε θα δημιουργήσετε έναν κήπο κουζίνας για τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να τα γεμίσετε με λουλούδια για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική οθόνη.
 • Διαθέτει βάση κέδρου με πηχάκια που βοηθά στην αποστράγγιση της περίσσειας νερού και στην κυκλοφορία του αέρα.
 • Μπορεί να χωρέσει περίπου 13 κυβικά πόδια μείγματος γλάστρας.
 • Μπορείτε να το συναρμολογήσετε εύκολα.
 • Το μήκος της ζαρντινιέρας είναι 96 ίντσες, το πλάτος είναι 24 ίντσες και το ύψος είναι 29 ίντσες. Το βάθος φύτευσης είναι 10 ίντσες. Έτσι μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε ντομάτες και ριζικά φυτά όπως τα καρότα.

12- GRO PRODUCTS CGS-2036-G ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΗΠΟΣ ΦΥΤΕΥΤΙΚΗ ΚΕΔΡΟΥ ΚΗΠΟΥ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΖΑΡΤΑΝΤΙΚΗΣ, 24 x 36″

Το χρώμα αυτής της ανεξάρτητης ζαρντινιέρας είναι έντονο πράσινο. Σε αυτό το περίπτερο, έχουμε 2 αφαιρούμενα κουτιά ζαρντινιέρης. Αυτή η ζαρντινιέρα ελεύθερης τοποθέτησης είναι κατασκευασμένη από κέδρο. Αυτή είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα του περιορισμένου χώρου. Μπορείτε να καλλιεργήσετε πολλά φυτά χρησιμοποιώντας την ίδια βάση ζαρντινιέρας που καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Οι αφαιρούμενες πράσινες επενδύσεις ζαρντινιέρας έχουν συμπλέκονται πυθμένα δεξαμενής.
 • Η συνολική μέτρηση, το μήκος είναι 24 ίντσες, το πλάτος είναι 36 ίντσες και το ύψος είναι 15 ίντσες.
 • Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ξύλο κέδρου που κάνει αυτή τη βάση ανθεκτική και μεγάλης διάρκειας.
 • Αυτή η βάση ζαρντινιέρας καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και θα καλλιεργήσετε περισσότερα φυτά.
 • Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας, στην πίσω αυλή, στο αίθριο, στο μπαλκόνι ή ακόμα και στον μικρό κήπο σας.